Julebord meny

2 RETTERS MENY
KR 595 PER PERSON

HOVEDMENY

PINNEKJØTT 7

400g lammeribbe serveres med kålrotstappe og dampet poteter

ELLER

SVINERIBBE 7 12

250g svineribbe serveres med rødkål, dampet potet og tyttebær

ELLER

RØDBETSALAT

Saltbakt rødbetsalat med ferskost, sesongens grønnsaker og dill og mango vinaigrette

DESSERT

OSTRA BROWNIE 1 3 7 8

Mørk sjokoladebrownie med hint av ancho chili, sesongens krydder, toppet med geitemelk karamell og is fra Hallaisen

1 RETTER MENY
KR 495 PER PERSON

FORERTT- OG DESSERTVALG TILGJENGELIG

HOVEDMENY

PINNEKJØTT 7

400g lammeribbe serveres med kålrotstappe og dampet poteter

ELLER

SVINERIBBE 7 12

250g svineribbe serveres med rødkål, dampet potet og tyttebær

ELLER

RØDBETSALAT

Saltbakt rødbetsalat med ferskost, sesongens grønnsaker og dill og mango vinaigrette

THE 14 ALLERGENS: 1Cereals 2Shellfish 3Eggs 4Fish 5Peanuts 6Soya beans 7Milk 8Nuts 9Celery 10Mustard 11Sesame seeds 12Sulphur Dioxide 13Lupin 14Molluscs