Personvernerklæring

Hos Ostrabergen.no er vi forpliktet til å beskytte personvernet ditt og sikre sikkerheten til din personlige informasjon. Vi overholder den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) og andre relevante databeskyttelseslover.

Når du besøker nettstedet vårt, kan vi samle inn viss informasjon om besøket ditt, for eksempel din IP-adresse, nettlesertype og besøkte sider. Denne informasjonen brukes til å forbedre brukeropplevelsen og analysere trafikken på nettstedet.

Vi kan også samle inn personlig informasjon, for eksempel navn og e-postadresse, når du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller fyller ut et kontaktskjema. Denne informasjonen brukes til å kommunisere med deg og gi deg relevante oppdateringer og informasjon.

Vi selger eller deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke. Informasjonen din lagres sikkert og kun tilgjengelig av autorisert personell.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår personvernpraksis, vennligst kontakt oss på mariann@ostrabergen.no.

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til innsamling og bruk av informasjonen din som beskrevet i denne GDPR-erklæringen.»