Selskap
& møter

Vi dekker opp til alle anledninger og skreddersyr ditt arrangement, selskap og meny etter dine behov. Det er også mulig å leie hele restauranten til lukket selskap, eller en egen del til mindre tilstelninger.

Restauranten har maks kapasitet på 200 sitteplasser, og vår takterrasse med panoramautsikt  kan også leies til lukket selskap har kapasitet til ca 100 personer.

Vi tilbyr flere ulike mat og drikke-konsepter som både kan bookes til lukkede selskap eller i kombinasjon med hverandre når du ønsker det, enten til de helt spesielle anledningene eller til de uformelle eventene.

Kontakt oss gjerne per mail for ytterligere informasjon slik at vi kan tilby løsninger tilpasset ditt arrangement.

Luft

Kurs &
konferanse

Vi tilbyr en helhetsløsning for deres kurs og konferanse med AV-utstyr, mat og drikke.

Med havutsikt og inspirerende lokaler forsterkes inntrykket av det faglige innholdet.

Det er fullt mulighet å starte arrangementer fra kl 08.00 Mandag-Lørdag.

Kontakt oss gjerne per mail for ytterligere informasjon slik at vi kan tilby løsninger tilpasset ditt arrangement.

Kurs
& konferanse

Vi tilbyr en helhetsløsning for deres kurs og konferanse
med AV-utstyr, mat og drikke.

Med havutsikt og inspirerende lokaler
forsterkes inntrykket av det faglige innholdet.

Det er mulighet å starte arrangementer
fra kl 08.00 Mandag-Lørdag.

Kontakt oss gjerne per mail for ytterligere informasjon
slik at vi kan tilby løsninger tilpasset ditt arrangement.

Luft

Fasiliteter

  • Kapasitet til 200+ personer
  • L-formet lokale med god oversikt og 2 åpne kjøkken
  • Mulighet for å lage til avlukke/dele
  • Uteservering ved brygge
  • 250 m2 takterasse med plass til ca 100+ personer
  • Mulighet for å legge til med båt, egen kaiplass.
  • State Of the Art Bose Lydanlegg
  • Mulighet for projektor & scene
  • Enkel adkomst med offentlig transport, 2 stopp med bybane fra Bystasjonen
  • Tilrettelagt for rullestolbrukere/bevegelseshemmede
  • Adkomst med bil rett til inngang
  • Brown Minimalist Casual Fashion Collection Presentation
  • Høyt utdannede kokker med bakgrunn fra blant annet norsk, skandinavisk, fransk og meksikansk kjøkken
  • Skreddersyr meny for diett, allergen, budsjett og ønske
  • Utdannede sommelierer
  • Bredt samarbeid med vinimportører og øvrige leverandører
  • Full skjenkebevilgning